Wilbert Mutsaers laat er geen gras over groeien. Nadat hij in maart zijn positie als Head of Benelux bij Spotify verruilde voor die van manager bij Agents After All, wordt hij daar per 1 januari 2024 de nieuwe algemeen directeur. Deze positie wordt nu bekleed door Norbert Plantinga. Hij gaat na vijf jaar verder in een ondersteunende rol binnen de organisatie.

Na een korte wetenschappelijke carrière aan de Katholieke Universiteit Nijmegen begon Mutsaers in 1994 als A&R-manager bij BMG. Daarna was hij manager bij MOJO Concerts, A&R- en marketingmanager bij Sony Music, werkte zich op tot director artist development/creatief directeur bij Universal Music, was zendermanager NPO 3FM, FunX en Radio 6 Soul & Jazz, keerde kortstondig bij MOJO Concerts terug als ceo en leidde dus Spotify Benelux.

Vorig artikelNieuwe frequentieverdeling: oude wijn in oude zakken
Volgend artikelTweespalt binnen muziekindustrie over eerlijker verdeling streaminggelden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in