Mentos naamgevend hoofdsponsor van de Grote Prijs van Nederland

Mentos heeft zich als naamgevend hoofdsponsor verbonden aan de Grote Prijs van Nederland. De grootste en langstlopende competitie voor livemuziek zal in 2023 dan ook de Mentos Grote Prijs van Nederland gaan heten. ‘Mentos wil talenten graag een kans bieden. Precies daar vinden zij, de Grote Prijs van Nederland en organisator Sounders Music elkaar’, aldus een persbericht.

Daarin geeft Paul Cudok, senior brand manager van het snoepmerk, als toelichting op het besluit: “Mentos staat voor jezelf openstellen voor frisse ideeën en nieuwe mogelijkheden. Kies je voor Mentos, dan zeg je Yes to Fresh. Een keuze voor het onbekende geeft vaak een verfrissende en onverwachte positieve ervaring. Dit sluit perfect aan bij het ontdekken van nieuw muziektalent en hen een podium te geven via de Mentos Grote Prijs van Nederland.”

Sounders Music heeft voor de muziekcompetitie een nieuwe, digitale aanmeld-, selectie- en stemprocedure ontwikkeld. De Sounders Music-app staat hierin centraal. Verder sponsort het onafhankelijke muziekplatform de hoofdprijs van de Mentos Grote Prijs van Nederland; een cheque ter waarde van €10.000.

Lees hieronder het complete persbericht:

GPNL_Persbericht Mentos hoofdsponsor GPNL
Vorig artikelJubilerende Tim Kuik (BREIN): “Vod-diensten met exclusieve content werken piraterij in de hand”
Volgend artikelIn memoriam Anne Sevinga (1951-2023)