De Edison Stichting heeft een nieuwe traditie in het leven geroepen: een evenement waar zowel de Edison Jazz als Klassiek wordt uitgereikt. De eerste editie van deze gecombineerde feestavond was donderdag 6 oktober 2022 en er was flink uitgepakt. Genodigden konden deelnemen aan een ‘voorontvangst’ met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder, er was een heerlijk diner met prijsuitreikingen en interviews, en tot slot een zuiver muzikaal gedeelte met klassieke én jazzmusici. Plaats van handeling was weer het fraaie theater in Leusden van sponsor AFAS.

Lees het complete verslag op de Edisonsite of hieronder.

Foto: Werner Schlosser

Edison Stichting_Verslag AFAS Edisons Jazz en Klassiek 2022
Vorig artikelConcept Grote Prijs van Nederland gemoderniseerd
Volgend artikelGemiddelde muziekluistertijd stijgt naar boven de 20 uur per week