Per 1 oktober aanstaande is Jessica van der Stoel niet meer werkzaam voor NVPI. Haar laatste werkdag is al vandaag, 31 mei 2022. Dat blijkt uit een bericht op de site van de brancheorganisatie.

In een mail aan haar relaties schrijft ze het volgende:

Tweeëntwintig jaar geleden kwam ik bij NVPI binnen als secretaresse van de communicatieafdeling. In al de jaren die volgden heb ik ontzettend veel geleerd en vooral aan hele leuke projecten gewerkt. Muziek, film, games en natuurlijk de felbegeerde Edison zorgden ervoor dat geen één dag hetzelfde was. Dat maakte mijn huidige rol als Hoofd Communicatie NVPI en Coördinator van de Edison Stichting ook zo ontzettend leuk. Ik heb dan ook met veel enthousiasme gewerkt voor NVPI en een geweldige tijd gehad, die mede te danken is aan mijn collega’s, relaties en iedereen waar ik mee heb mogen samenwerken.

Nu komt helaas een eind aan dit avontuur. De afdeling communicatie van NVPI gaat zich namelijk nu ook meer toeleggen op strategie, public relations en public affairs, waardoor mijn huidige functie komt te vervallen. 

Door deze voor mij onverwachte wending ga ik de komende tijd eerst gebruiken om na te denken over de toekomst. Ik heb dus nog geen idee of dat binnen de branche zal zijn of elders, maar ik weet zeker dat er een mooie nieuwe uitdaging op mij wacht.

Ik ben en blijf bereikbaar op 06 206 266 22 en vanaf 1 juni is mijn mailadres: jessica.van.der.stoel@gmail.com

On a personal note: ik heb al die 22 jaar dat Jessica bij NVPI werkte super fijn met haar samengewerkt. De afgelopen 12 jaar zelfs vrij intensief, vanwege de jaarmagazines en Edison-content die ik verzorgde. Vandaag is dus al haar laatste werkdag, maar ik weet zeker dat wij elkaar in de toekomst blijven tegenkomen. Bedankt voor het fijne contact Jess, hopelijk tot snel!

Vorig artikelDua Lipa (support: Griff) in Ziggo Dome Amsterdam, 17 mei 2022
Volgend artikelAmerikaanse chartgoeroe Joel Whitburn overleden