Maandag 10 februari 2020, Gashouder Amsterdam. Edison Pop. Er hing wel al iets in de lucht, maar niemand had kunnen bedenken dat de belangrijkste muziekprijs van Nederland pas twee jaar later weer voor het eerst tijdens een live happening zou worden uitgereikt. In april 2022 ziet de wereld er heel anders uit, en ook rondom de Edisons is het nodige veranderd. AFAS Software is naamgevend hoofdsponsor geworden, waardoor het evenement in elk geval voor vijf jaar AFAS Edisons heet. En aangezien het bedrijf beschikt over een eigen theater in Leusden, heeft de prijsuitreiking ook een nieuwe locatie gekregen.

Lees het complete verslag op de Edison-site of hieronder.

Foto: Ben Houdijk

Edison Stichting_Verslag AFAS Edisons Pop 2022
Vorig artikelRecord Industry en Bertus Distributie gaan samen verder
Volgend artikelPaul Solleveld geridderd