De uitreiking van de Edison Pop is het schoolreisje van de muziekbranche. Het organiseren daarvan is elk jaar dan ook net zo’n feestje als de avond zelf. Maar als er nog iets extra’s te vieren valt, zoals dit jaar het 60-jarig jubileum van de prijs, is de motivatie om er iets spectaculairs van te maken nog net even iets hoger dan normaal. Die missie is met vlag en wimpel geslaagd. Mede dankzij de dresscode ‘black tie bedazzle’ was het een betoverende avond, met de meest bekoorde muziekprijs van Nederland en de aanwezige artiesten als stralende middelpunten.

Lees het complete verslag op de Edison-site of hieronder.

Foto: Dennis Bouman

Edison Stichting_Verslag Pop Gala 2020
Vorig artikelNieuw chartreglement moet dynamiek in Single Top 100 terugbrengen
Volgend artikelSterke omzetgroei Nederlandse muziekindustrie dankzij streaming