In de 59 jaren dat de Edisons nu worden uitgereikt, heeft de organisatie al vele onverwachte situaties meegemaakt, die een ad-hoc oplossing vereisten. Die flexibiliteit, het vermogen om zich op korte termijn aan te passen aan incidenten en op langere termijn aan de tijdgeest, en de mooie verhalen die daardoor als vanzelf ontstaan, zijn belangrijke bouwstenen voor het grote prestige van Nederlands oudste muziekprijs. Ook de 2019-editie van Edison Jazz/World heeft daaraan weer zijn bijdrage geleverd.

Lees het complete verslag op de Edison-site of hieronder.

Foto: Werner Schlosser

Edison Stichting_Verslag Jazz World Gala 2019
Vorig artikelGo! Entertainment ziet inkomsten per stream alweer dalen
Volgend artikelStreamingdiensten moeten gaan uitbetalen op basis van luistergedrag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in