Wat begon met de simpele intentie om mijn bestaande website responsive te maken, is een beetje uit de hand gelopen. Die simpele intentie bleek namelijk niet toepasbaar op de oorspronkelijke site. Dat was immers een beestje uit het oprichtingsjaar van Werner Bros., 2010, wat gelijk staat aan de digitale equivalent van een kleitablet. En toen ik eenmaal besloten had dat er dan maar een hele nieuwe site moest komen, begonnen in mijn brein de ideeën over elkaar heen te buitelen. Enfin, wie weleens met mij gewerkt heeft, kent mijn jeugdig enthousiasme…

Al mijn werk makkelijk vindbaar
Niet alleen is versie 2.0 van www.wernerbros.biz responsive, nee, hij is ook compleet. En een volledigheidsfetishist als ik gebruikt dat woord niet zo maar. Je vindt op deze site verwijzingen naar al mijn ‘output’ sinds 2010. Werk dat ik in opdracht maakte en al mijn opiniestukken. Maar ook mijn bijdragen aan publicaties van anderen, zoals radio- en tv-programma’s. Voor een optimale vindbaarheid heb ik werkelijk alle content gecategoriseerd. De autist in mij werd er dolgelukkig van, en jij hopelijk ook.

Je zult dus totaaloverzichten vinden van mijn diensten, opdrachtgevers en portfolio, maar daarbinnen kun je ook steeds selecties maken. Als je bijvoorbeeld alleen geïnteresseerd bent in de biografieën die ik heb geschreven (en voor wie) of alleen wilt weten voor welke brancheorganisaties ik gewerkt heb (en wat ik voor hen deed), dan ga je vinden wat je zoekt. Oké, voor mijn panelvoorzitterschappen geldt: je had erbij moeten zijn, maar alles wat ik sinds 2010 heb opgeschreven en ingesproken, is hier gedocumenteerd.

Investeer in kwaliteit
Mijn website was altijd al meer een archief dan een sales tool. Dat is dus nog steeds zo. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik graag voor je aan de slag ga. Voel je na een bezoekje aan de site een klik, schat je mijn bewezen talenten op waarde of lijkt niets je leuker dan mij uit mijn comfort zone halen? Doe jezelf een lol en laat het me weten. Je bent niet de eerste tevreden klant. Of lees eerst even wat je in huis haalt

Daarover gesproken: na negen jaar heb ik ook eindelijk eens een ‘elevator pitch’ bedacht. Wat ik doe, in het kort? Ik geef graag tekst en uitleg. Opgeschreven of ingesproken; genuanceerd maar uitgesproken.

Woord van dank
Er is lang en hard aan deze nieuwe site gewerkt. Als ik eenmaal ‘on a roll’ ben… Alle teksten zijn uiteraard van mijn hand, maar vraag mij niet daar een toonbaar geheel van te maken. Mijn linkerhanden zijn legendarisch en bij ‘programmeren’ denk ik aan radio, niet aan code. Gelukkig vond ik gelijkgestemden in Michael Nelis en Franklin Vrolijk, die onvermoeibaar werkten aan het bouwen van de website en het maken van de vormgeving. Bedankt jongens, you’re the best!

Heb je vragen of kom je hier, ondanks uitgebreid debuggen, toch nog gekke dingen tegen: ik hoor het graag.

Vorig artikelMinisingles geïntroduceerd
Volgend artikelJoe Jackson in TivoliVredenburg Utrecht, 4 april 2019

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in