NVPI Agenda 2018 gekoppeld aan nieuwe website

Zoals elk jaar heeft NVPI deze zomer zijn ‘jaarverslag’ gepubliceerd; NVPI Agenda 2018. Daarin wordt gerapporteerd over de afgelopen periode, maar vooral vooruitgekeken naar zaken die de brancheorganisatie van de entertainmentindustrie te doen staan. NVPI Agenda 2018 bevat introducties op enkele van de vele, diverse activiteiten die NVPI uitvoert.

Deze – en meer – dossiers worden continu geactualiseerd op de vernieuwde website www.nvpi.nl. Hier wordt het hele jaar door het laatste nieuws over de audio-, video/film- en gamebranche gepubliceerd en de thema’s die daar van belang zijn.

Zowel voor NVPI Agenda 2018 als de nieuwe website heb ik de teksten geschreven.

NVPI Agenda 2018 is hieronder te lezen, maar ook online.
De websiteteksten staan in dit document.

NVPI_Agenda 2018
Vorig artikelTerugblik Edison Jazz/World 2018
Volgend artikelKINK: the missing link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in