Het Edison Pop Gala is een brancheaangelegenheid. Een evenement waar de muziekindustrie zijn artiesten in het zonnetje zet en graag nog even stil mag staan bij de successen die het afgelopen jaar geboekt zijn. Een schouderklopje wordt niet geschuwd en het feit dat iedereen elkaar kent (in combinatie met een goed verzorgde inwendige mens), garandeert een leuke avond. Op die traditie was het gala van deze week geen uitzondering. Een ronkend intro, waarin de vele bijzondere muziekmomenten van het afgelopen jaar in cadans op de aanwezigen werden afgevuurd, vatte het allemaal mooi samen: ‘Dit is het jaar van jullie; dit is het jaar van ons’.

Lees het complete verslag op de Edison-site of hieronder.

Foto: Dennis Bouman

Edison-Stichting_Verslag-Pop-Gala-2018
Vorig artikelStreaming toegevoegd aan European Border Breakers Charts
Volgend artikelEvers Stopt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in