Voor het tweede achtereenvolgende jaar werden de Edisons Klassiek uitgereikt tijdens het live op NPO 2 uitgezonden tv-programma Podium Witteman. Dat wordt weliswaar uitgezonden vanuit De Hallen Studio’s in Amsterdam, een voormalige tramremise, maar tijdens de uitzending werd maar weer eens duidelijk dat klassiek een alles behalve uitgerangeerd genre is. Met de Edisons als spoorboekje maakten Paul Witteman en zijn team een mooie tocht door het klassieke muzieklandschap, waarbij verschillende stations werden aangedaan.

Lees het complete verslag op de Edison-site of hieronder.

Foto: Ton Kastermans Fotografie

Edison-Stichting_Verslag-Klassiek-Gala-2017
Vorig artikelInterview Dolfijn FM: ‘Alle muziek klinkt hetzelfde’
Volgend artikelArtikel De Stad Amersfoort: Carte blanche, leven lang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in