Jazz is Paris, and Paris is jazz’ zong Malcolm McLaren in 1994. Als dat voor één Nederlandse stad opgaat, is het wel Rotterdam. Op 7, 8 en 9 juli is daar weer het North Sea Jazz Festival, voorafgegaan door het festival North Sea Round Town. En Edison Jazz/World 2017 vormde een onderdeel van dat prachtige begin van de maand. Het evenement werd dit jaar voor de tweede keer gehouden in het nieuwe Luxor Theater, met een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam. Maar het meest Rotterdams van alles was de finale van de avond…

Lees het complete verslag op de Edison-site of hieronder.

Foto: Richard Sinte Maartensdijk

Edison-Stichting_Verslag-Jazz-World-2017
Vorig artikelMedia en entertainment in de toekomst: groot op microniveau
Volgend artikelNieuw: hitarchief European Border Breakers Charts nu doorzoekbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in