Sinds vorig jaar heeft Nijmegenaar Teun Pranger zitting in het bestuur van Popauteurs.nl. Een nadere kennismaking, te beginnen met zijn achtergrond binnen de muziekbranche…
“Ik ben altijd als dj bezig geweest en de laatste jaren ook als producer. Samen met Koen Mestrum vorm ik Keljet (Nijmeegse straattaal voor ‘kerel’), een dj-act die ook optreedt met live-vocalisten en gastmuzikanten. 2016 was een succesvol jaar voor ons. Met onze single Love At First Sight werden we in oktober uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Daarnaast heb ik rechten gestudeerd met een master richting intellectueel eigendom. Mijn scriptie ging over de positie van de dance producer en het wetsvoorstel Auteurscontractenrecht, wat nu een wet is. Daarna ben ik in het onderwijs gaan werken. Ik geef het vak Media- en Entertainmentrecht aan de Fontys Hogeschool en werk daar binnen de minor Dance Industry. Die gaat in op o.a. events, legal-aspecten, geschiedenis en marketing op het gebied van dance.”

Lees het hele interview op de website van Popauteurs.nl of hieronder.

Popauteurs.nl_Nieuwsbrief-week-2017-12-interview-Teun-Pranger
Vorig artikelInterview: Bert Ruiter maakt plaats in Popauteurs.nl-bestuur; “Jong bloed is belangrijk”
Volgend artikelInterview Bo de Raaff (Warner Music): Extreem succes Boef zorgt voor vliegwieleffect

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in