Dit jaar zijn de Edisons Klassiek omarmd door het tv-programma Podium Witteman. Als gevolg daarvan werd de uitreiking van de prestigieuze muziekprijs, die vorig jaar nog een brancheaangelegenheid was, zondag 27 november live op NPO2 uitgezonden. Podium Witteman is momenteel het enige aan klassieke muziek gewijde programma op de Nederlandse televisie en daarmee het mooist denkbare platform voor de Edison. Van de 11 toegekende beeldjes werden er tijdens het programma vier uitgereikt aan de naar De Hallen Studio’s in Amsterdam afgereisde winnaars.

Lees het complete verslag op de Edison-site of hieronder.

Foto: Daniëlle van Coevorden – Ton Kastermans Fotografie

Edison-Stichting_Verslag-Klassiek-Gala-2016
Vorig artikelHeroriëntatie 3FM biedt kansen voor NPO Radio 2
Volgend artikel(V)ere(n)galerij van de Nederlandse muziekbranche

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in