NVPI Agenda 2016

Het jaarverslag van NVPI verschijnt al enkele jaren in magazinevorm. Geen saaie cijfertjes, maar artikelen waarin die cijfers, de ontwikkelingen en de rol van de branchevereniging geduid worden. Omdat NVPI actief wil bijdragen aan een gezonde toekomst van de entertainmentbranche, is dit jaar gekozen voor de naam ‘NVPI Agenda’. Als de uitgave één ding duidelijk maakt, is het wel dat die agenda goedgevuld is. Zowel de audio-, video- als interactiefmarkt is immers volop in beweging.
Daarom in NVPI Agenda 2016, naast uiteraard de jaarcijfers, aandacht voor retail, piraterij, politieke ontwikkelingen en de eigen organisatie. Want die is met de komst van Jaap Bruijnen en de fusie van NVPI Video en NVF tot Filmdistributeurs Nederland volledig op de toekomst voorbereid. Aangezien de organisatie precies 40 jaar bestaat, is ook een terugblik op hoofdlijnen gerechtvaardigd, maar los daarvan is de agenda – net als NVPI zelf – vooral op de toekomst gericht.

Weer een mooi project om te doen!

NVPI Agenda 2016 is hieronder te lezen, maar ook online.

NVPI_Agenda-2016
Vorig artikelArtikel: Uprise toont collectieve en individuele groei van Nemesea
Volgend artikelInterview Editie NL over nieuw contract Adele

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in