Terugblik Edison Klassiek Gala 2015

Zo dynamisch als de muziekwereld is, zo flexibel is de Edison Stichting met de opzet van de jaarlijkse Edison Gala’s. Er was weliswaar zeer enthousiast gereageerd op het publieksevenement dat het Klassiekgala van 2014 was, maar zo’n prestigieuze formule was nu niet mogelijk. Doordat het tv-programma waarin de ‘Edison Philharmonic Jukebox‘ vorig jaar werd uitgezonden – NTR Podium – niet meer bestaat, ontbrak het financiële fundament om er opnieuw een grootschalig evenement van te maken. Voor de editie van 2016 is alweer een mediapartner in beeld, maar dit jaar was de prijsuitreiking een brancheaangelegenheid.

Lees het complete verslag van het gala op de Edison-site of hieronder.

Edison-Stichting_Verslag-Klassiek-Gala-2015
Vorig artikelAdele, doe het nou wél!
Volgend artikelEuropean Border Breakers Charts gelanceerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in