NVPI Report 2015

Zoals elk jaar rond deze tijd is het NVPI Report verschenen. Een uitgave die meer beoogt te zijn dan een jaarverslag, maar waarin de lezers (politici, pers, relaties) ook uitgelegd krijgen hoe de entertainmentbranche werkt. Daartoe wordt elk jaar een andere invalshoek gekozen. Dit keer wordt duidelijk gemaakt dat (en hoe) de drie deelgebieden muziek-, video/film en game fors investeren in producten van eigen bodem en dus een belangrijke rol spelen in de lokale economie.
Daarnaast aandacht voor NVPI’s speerpunten voor het komende jaar, de wijze waarop de brancheorganisatie zijn structuur aanpast aan het steeds veranderende speelveld, het onderzoeks- en actieprogramma Shopping2020, waaraan NVPI deelneemt, de Edisons 2014/2015 en uiteraard de jaarcijfers audio, video/film en interactief.

Net als de afgelopen jaren heb ik de redactie, eindredactie en het projectmanagement voor mijn rekening genomen, in nauwe samenwerking met iMediate, dat de opmaak verzorgde.

NVPI Report 2015 is hieronder te lezen, maar ook online.

NVPI_Report-2015
Vorig artikelTidal zal het streaming-tij niet keren
Volgend artikelStop de release-diarree!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in