‘Als we het dan toch anders aanpakken, dan moet het roer ook maar gelijk goed om’, moet de Edison Stichting gedacht hebben. En dus was dit jaar voor het Edison Klassiek Gala een opzet bedacht die duidelijk gericht was op het trekken van een groter en breder publiek. Om te beginnen was het evenement geprogrammeerd als knallend sluitstuk van een nieuw initiatief waarbij Nederlandse klassieke muziek centraal stond, de Buma Classical Convention, en verder was het gala in een vorm gegoten die informeel en laagdrempelig was. Een zeer geslaagde editie, die zich afspeelde in het gloednieuwe TivoliVredenburg in Utrecht.

Lees het complete verslag van het gala op de Edison-site of hieronder.

Edison-Stichting_Verslag-Klassiek-Gala-2014
Vorig artikelTerugblik Edison Jazz/World Gala 2014
Volgend artikelInterview Kees de Koning (Top Notch): Success stories (verslag Eurosonic Noorderslag-interview)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in