Terugblik Edison Jazz/World Gala 2014

Smetteloos, maar allesbehalve saai. Zo verliep het Edison Jazz/World Gala op 28 november. De avond maakte maar weer eens duidelijk welke rijkdom en variatie zich afspeelt binnen het muzikale spectrum dat deze award bestrijkt. Perfect aansluitend op het format van mediapartner NPO Radio 6 Soul & Jazz, dat de avond weer in zijn geheel uitzond. Toch hadden de bezoekers aan het gala een voorsprong. Die kregen, behalve het visuele aspect, ook de prachtige akoestiek van Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven op de koop toe.

Lees het complete verslag van het gala op de Edison-site of hieronder.

Edison-Stichting_Verslag-Jazz-World-Gala-2014
Vorig artikelInterview Jan van Ditmarsch: Bertus Distributie wil in elk EU-land een verkoopkantoor
Volgend artikelTerugblik Edison Klassiek Gala 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in