Als organisator van een awarduitreiking zoek je uiteraard naar de juiste formule. Een die recht doet aan de status van de prijs, maar tegelijk garant staat voor een leuke avond uit. Gezien de reacties lijkt de Edison Stichting met de vorm waarin het Popgala dit jaar was gestoken, de juiste snaar te hebben geraakt. Het besloten evenement had een strikte dresscode, black tie, maar dat werd beloond met een bijpassende luxe uitstraling en een ruim arsenaal aan ‘sapjes’. Het feestje ging nog lang door in de nieuwe locatie, de exclusieve Harbour Club in Amsterdam…

Lees het complete verslag van het gala op de Edison-site of hieronder.

Edison-Stichting_Verslag-Pop-Gala-2014
Vorig artikelPersbericht: Wisseloord Studios breidt uit
Volgend artikelArtikel: Production music steeds prominenter op de voorgrond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in