Persbericht: Wisseloord Studios breidt uit

Vandaag (25 maart 2014) precies twee jaar geleden gingen de legendarische Wisseloord-studio’s in Hilversum opnieuw open. De nieuwe eigenaars hebben het complex compleet opgeknapt en sindsdien, als vanouds, weer vele grote artiesten over de vloer gehad. Ondertussen is men blijven bouwen en investeren. Vandaar dat deze dag ook wordt aangegrepen om de opening bekend te maken van een nieuwe opnamestudio, een extra masteringruimte en de vernieuwde website.

Lees hieronder het persbericht over de uitbreiding van Wisseloord.

Wisseloord_persbericht-2-jarig-jubileum
Vorig artikelSuccesvolle Belgische popartiest Born Crain naar Nederland
Volgend artikelTerugblik Edison Pop Gala 2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in