Hitlijsten zijn zó vorige eeuw. Dat hoor je althans veel roepen. Maar blijkbaar zijn ze nog interessant genoeg om er hele kranten- en tijdschriftenkolommen aan te blijven wijden. Afgelopen vrijdag publiceerde de Volkskrant een door Pablo Cabenda geschreven artikel, waarin naast Erik de Zwart (Stichting Nederlandse Top 40) en Hans Parlevliet (Velvet) ook ik aan het woord kom. Als ‘muziek- en mediajournalist en hitlijstjesgoeroe’ nog wel 😉 .

Voor hen die het zonder krant (of inlog) moeten stellen: lees het artikel in deze pdf:Artikel Volkskrant over hitlijsten

Vorig artikelInterview (Tchai): Neuromarketing zoekt de ‘koopknop’
Volgend artikelInterview (Kersten Retail): Samenwerking en efficiëntie zijn de hoekstenen van succes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in