Terugblik Edison Jazz/World Gala 2013

Eindhoven was op 21 november weer even het centrum van de jazz/world-wereld, toen in het Muziekgebouw de uitreiking plaatsvond van de meest prestigieuze Nederlandse muziekprijs: de Edison. Ook wie Eindhoven net even te ver vond, hoefde niets te missen. Mediapartner Radio 6 Soul & Jazz zond de hele avond live uit. Tijdens deze editie was de winnaar van de Edison Jazzism Publieksprijs voor het eerst niet vooraf bekendgemaakt. De genomineerden traden allemaal op en hoorden aan het eind van het gala de uitslag van de stemming.

Lees het complete verslag van het gala op de Edison-site of hieronder.

Edison-Stichting_Verslag-Jazz-World-Gala-2013
Vorig artikelInterview Jan van Ditmarsch (Bertus Distributie): ‘Nieuw’: Classical Music On Vinyl en Music On CD
Volgend artikelInterview (Tchai): Neuromarketing zoekt de ‘koopknop’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in