Na voorgaande edities van het Edison Klassiek Gala in het Scheveningse Kurhaus, de Ridderzaal in Den Haag en het hoofdstedelijke Concertgebouw, was de editie van 2013 op een andere leest geschoeid. De AVRO stond een andere opzet van het Gala voor, waarna verschillende voorstellen tussen de Edison Stichting en zijn mediapartner werden uitgewisseld. Uiteindelijk bleek de tijd te kort om al deze keer een nieuwe opzet door te voeren. Wel is de intentie uitgesproken daar volgend jaar werk van te maken.

Lees het complete verslag van het avond op de Edison-site of hieronder.

Foto: Ton Kastermans Fotografie

Edison-Stichting_Verslag-Klassiek-Gala-2013
Vorig artikelActueel lesmateriaal 2e jaargang Buma Music Academy
Volgend artikelInterview (IVC): “Er wordt nog teveel gekopieerd en te weinig geleerd”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in