Verdiepingen op entertainmentjaarcijfers 2012

De NVPI gaat elk jaar op haar site nader in op de eerder gepubliceerde jaarcijfers van de entertainmentbranche. Op basis van aanvullend cijfermateriaal van GfK Retail and Technology wordt nog meer inzicht gegeven in achterliggende mechanismen omtrent de omzet en afzet van audio-, video- en interactief product. Uiteraard zowel fysiek als digitaal. Dit jaar heb ik die zogenoemde ‘verdiepingen’ geschreven. Met interessante nieuwe gegevens, zoals het feit dat de inkomsten uit streaming muziek inmiddels die van downloads gepasseerd zijn.

Lees de Verdieping Audio 2012, Video 2012 en Interactief 2012 als pdf.

Vorig artikelCredits that we used to know
Volgend artikelInterview Radio 6 over de doorstart van Free Record Shop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in