Bert van Dijkhuizen is geen vreemde in de entertainmentbranche. Na het faillissement van Home Entertainment Services begon hij in 2000 zijn eigen groothandel Music For All in Amersfoort. Typisch iemand met een grote mond en een klein hartje. Dat blijkt wel uit het feit dat hij medeoprichter en –bestuurslid is van de Friends of the African Dream. Deze stichting zet zich met eigen middelen en giften in om mensen op het platteland van Sierra Leone een beter bestaan te geven.
Ik probeer daaraan bij te dragen door artikelen te schrijven en die in (lokale) kranten gepubliceerd te krijgen.

Lees hier het artikel (pdf) dat De Woudenberger geplaatst heeft op 5 maart 2013.
Dit artikel (pdf) plaatste De Woudenberger/Scherpenzeelse Krant op 26 juli 2011.

Vorig artikelTerugblik Edison Pop Gala 2013
Volgend artikelColumn: Free Record Shop: opruiming en ontruiming

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in