Terugblik Edison Pop Gala 2013

Na een paar jaar in Rotterdam te hebben plaatsgevonden, was het Edison Pop Gala dit jaar weer in Amsterdam neergestreken. Logisch ook, verklaarde presentatrice Daphne Bunskoek in haar inleiding met een knipoog: “Vooral voor de mensen uit de muziekindustrie was Rotterdam altijd heel ver weg, maar voor de mensen uit Rotterdam en omgeving is Amsterdam helemaal niet zo ver weg. Daarom zijn we nu weer terug in Amsterdam, want dat is voor iedereen dichtbij.”

Lees het complete verslag van het gala op de Edison-site of hieronder. Ik heb, samen met cameraman Abdelah El Iandouzi, ook een backstageverslag van het evenement gemaakt. Dat is via het Edison-kanaal op YouTube terug te kijken.

Edison Stichting_Verslag Pop Gala 2013
Vorig artikelArtikel: Voorbeschouwing Retail Event Nederland
Volgend artikelArtikel: FAD opent Sierra Leone de ogen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in