Terugblik Edison Jazz/World Gala 2012

‘A Dutch cultural jewel’. Zo noemen veel Amerikaanse journalisten het Metropole Orkest. Met die opmerking opende Co de Kloet, NTR-radiomaker voor Radio 6 Soul & Jazz, het Edison Jazz/World Gala. Een veer op de hoed van het door subsidies bedreigde omroeporkest onder leiding van Vince Mendoza, dat ook deze editie de muzikale begeleiding voor zijn rekening nam. Maar de echte pronkstukken van de avond waren natuurlijk de muzikanten die de prijs ten deel viel, en die ook maar wat graag in Eindhoven kwamen afhalen.

Lees het complete verslag van het gala op de Edison-site of hieronder.

Edison-Stichting_Verslag-Jazz-World-Gala-2012
Vorig artikelInterview Jan van Ditmarsch: “Bertus Distributie is one-stop entertainmentshop”
Volgend artikelInterview Thomas van Wijk: Songflow wordt socialer en partnert met PledgeMusic

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in