Terugblik Edison Jazz/World Gala 2011

Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven vormde alweer voor het vijfde achtereenvolgende jaar het statige decor voor de uitreiking van de Edisons in de genres jazz- en wereldmuziek. Maar diverse optredende artiesten gebruikten het ook als podium voor een boodschap richting de politiek. Juist die oproepen bevestigden waar het bij de Edison Awards allemaal om draait: de muziek.
Het gala werd gepresenteerd door Co de Kloet, NTR-radiomaker voor Radio 6 Soul & Jazz, en als altijd vormde het Metropole Orkest, onder leiding van John Clayton, de muzikale ruggengraat. Het orkest zorgde er niet alleen voor dat de optredende artiesten konden ‘shinen’, maar stond ook zelf in het middelpunt van de belangstelling.

Lees het complete verslag van het gala op de Edison-site of hieronder.

Edison-Stichting_Verslag-Jazz-World-Gala-2011
Vorig artikelArtikel: MusicTribe wil helpen bij in eigen beheer uitbrengen van muziek
Volgend artikelInterview Jan van Ditmarsch: Bertus Distributie ziet omzet groeien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in