Boek 50 Jaar Edison nu ook te koop bij bol.com

Vorig jaar verzorgde Werner Bros., samen met Edgar Kruize van Angel Eyes, in opdracht van de Edison Stichting een boek over de jubilerende muziekprijs Edison. Dit boek, 50 Jaar Edison, werd uiteindelijk een 268 pagina’s tellende bloemlezing uit de rijke geschiedenis van de felbegeerde award. Schitterend vormgegeven, op LP-formaat en met veel historisch en deels niet eerder gepubliceerd beeldmateriaal. Klik hier of hier voor een paar voorbeeldpagina’s. Alleen al leuk om te hebben, maar natuurlijk ook om door te bladeren, te lezen en je bij te verkneukelen. Want als er bij één instituut eigenlijk continu ‘rumour around the brand’ was, dan is dat de Edison wel.

Het afgelopen halfjaar was de gelimiteerde hardcover-versie van 50 Jaar Edison exclusief verkrijgbaar bij het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, terwijl de softcover-uitvoering alleen bij Ako en Bruna kon worden gekocht. Maar nu zijn beide versies ook bij bol.com te krijgen.

Daarom zeg ik schaamteloos, maar niet zonder trots: klik op onderstaande banner om direct naar bol.com te gaan. En die prijs? Dat moet haast wel een foutje zijn… (maar is het niet!)

Vorig artikelTerugblik Edison Klassiek Gala 2011
Volgend artikelToekomst van Kink bekonkeld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in