Een bedrijf dat zichzelf serieus neemt, heeft een eigen website. Werner Bros. had zo’n uithangbord op internet nog niet, maar trek daaruit geen verkeerde conclusies. De afgelopen maanden is er hard aan gewerkt en nu is ‘ie er dan: www.wernerbros.biz!

Op deze plek vind je voortaan nieuwtjes, observaties, meningen en inzichten. Relevante artikelen die ik de afgelopen jaren op mijn weblog geplaatst heb, zijn nu ook te lezen op www.wernerbros.biz. Zo is de Nieuwssectie gelijk voorzien van een archief. Ook houd ik je via Werklog en Portfolio op de hoogte van waar ik mee bezig ben. En uiteraard kun je onder Headlines mijn laatste tweets lezen.

De site werd ontworpen door Franklin Vrolijk van Hollands Handelen en gebouwd door Dimar van Overdijk van Quirky. Er zal de komende tijd nog heel wat afgetweakt worden om puntjes op i’s te zetten, maar ik durf je de site nu al met een gerust hart te presenteren. Reacties en opmerkingen zijn van harte welkom!

Overigens heeft Werner Bros. ook een eigen Facebook-pagina die je naar hartenlust kunt ‘Liken’, en een eigen Twitter-account: @wernerbros_biz. Over die laatste twijfel ik eigenlijk nog een beetje. Omdat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, lopen privé en zakelijk bij mij dwars door elkaar. Eigenlijk zonde om die twee dan op Twitter te scheiden. Tips of suggesties? Roept u maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here