Publicaties naar aanleiding van Auteursdebat op ADE

foto: Susanne Woning
foto: Susanne Woning

Groen Links-Europarlementariër Judith Sargentini wil voorkomen dat de aanpak van illegaal downloaden ten koste gaat van de online-privacy, terwijl DJ Armin van Buuren vindt dat het illegaal downloaden van muziek keihard moet worden aangepakt. Op het Amsterdam Dance Event kwamen beide kemphanen hun standpunten toelichten en gingen ze met elkaar in debat. Ook Buma/Stemra-directeur Hein van der Ree schoof aan. Ik heb dat panel inhoudelijk voorbereid met de deelnemers en ter plekke gemodereerd.

Hieronder een bloemlezing van publicaties n.a.v. het debat.

ADE Auteursdebat_publicaties
Vorig artikelArtikel: Overzicht groothandels/distributeurs
Volgend artikelEntertainment on demand: u vraagt, wij draaien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in