Nee, ik ga niet stoppen met mijn weblog. Maar ik ga wel andere werkzaamheden beëindigen, namelijk die bij uitgeverij iMediate. Per 1 maart gaan we het eens allemaal anders doen, en dat geldt eigenlijk zowel voor iMediate als voor mij.

Ik ben ruim negen jaar geleden bij iMediate begonnen, nadat ik de jaren daarvoor al kennis over de entertainmentmarkt en een netwerk had opgebouwd bij onder andere entertainmentclub Music Plus en winkelketen Music Shop. Met die ingrediënten heb ik helpen bouwen aan een vakuitgave die eerst Muziek en Beeld heette, en tegenwoordig Entertainment Business. Kort geleden werd ik zelfs gevraagd ook bijdragen te gaan leveren aan het internationale vakblad Billboard. Erg eervol natuurlijk!

iMediate heeft aangegeven in de toekomst nog graag van mijn opgedane ervaring en netwerk gebruik te willen maken. Daarnaast onderzoek ik de komende tijd andere en nieuwe manieren om, eventueel vanuit een freelance-positie, kennis en informatie over de entertainmentbranche te delen. 2010 begint dus spannend voor me, maar ik beschouw het als een goed begin.

Let’s get on with it!

 

Vorig artikelSure thing, swing is the thing
Volgend artikelSellaBende

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in