Mijn eerste Billboard-artikel: Universal Invests In Dutch Download Platform

Vanavond heeft het Amerikaanse muziekvakblad Billboard vrij plotseling een artikel van me geplaatst. Ik was al enige tijd geleden gevraagd of ik de Nederlandse correspondent voor het blad wilde worden, en dat wilde ik natuurlijk wel. Dan moet er uiteraard eerst een proefstuk geschreven worden (het is immers een Engelstalig medium), waarvoor ik ook verschillende suggesties heb gedaan. Maar tot een concrete afspraak kwam het nog niet. De hoofdredacteur zat middenin ‘deadline hell’, zoals hij het omschreef. Nu ken ik die hel maar al te goed, dus alle begrip van mijn kant.

Eerder deze week deed zich echter een ontwikkeling voor die ik internationaal belangwekkend achtte, dus ik besloot op eigen houtje een stuk te schrijven en dat in te leveren. Vanochtend hoorde ik opeens dat dat in de smaak gevallen was, en sinds deze avond staat het op de Billboard-website. *trots*

Nu ik dit weekend toch toevallig in Londen ben, ga ik maar eens handjes schudden op het internationale hoofdkantoor van het moederschip aller vakbladen. Had ik al gezegd: *trots*?

Lees hieronder mijn eerste Billboard-artikel.
Hier nog meer Billboard-stukken van mijn hand.

Billboard_Universal-Invests-In-Dutch-Download-Platform
Vorig artikelArtikel: Christelijke distributeurs preken niet meer voor eigen parochie
Volgend artikelJe kunt Rigby wel schudden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in