Sommige muzikanten zoeken elkaar op en sommige gaan bij elkaar weg. Zo gaat dat, maar het is wel heel jammer als dat Rigby betreft. Toch is het niet anders. Gitaristen Bart Janssen en Clemens Blacquière en drummer Jimmy van den Nieuwenhuizen hebben de band verlaten. Reden: ‘een verschil van inzicht over de in de toekomst te volgens koers’, staat op de bandsite. Dus niet echt iets wat we nog nooit eerder in de popgeschiedenis gehoord hebben, maar wel heel erg jammer.

In tegenstelling tot wat bijvoorbeeld Kink FM meldt betekent dat overigens niet het einde van Rigby. Zij doen komende vrijdag, 25 september, ‘gewoon’ hun eerste optreden als huisband van De Wereld Draait Door. Maar daar gaat nog een druk weekje aan vooraf. Sterkte allemaal!

Overigens is er ook nog goed nieuws, want Rigby doet dit najaar het voorprogramma bij de clubtoer van Moke (voormalig DWDD-huisband). Da’s dus een top line-up!

Vorig artikelColumn: A&R 2.0
Volgend artikelSymphonica gered… is dat slim?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in