Rigby nieuwe huisband DWDD

Niet veel bands staan binnen één tv-seizoen meerdere keren in De Wereld Draait Door. Rigby wel. Er is maar één manier om dat te overtreffen, moeten de jongens gedacht hebben: door in het nieuwe tv-seizoen de ‘huisband’ van het programma te worden. En ja hoor, dat is ze nog gelukt ook! Dat werd zojuist door Christon bekendgemaakt bij GIEL op 3FM.

Vanaf eind september is Rigby dus elke laatste vrijdag van de maand in het liveprogramma van de VARA te gast. Om mee te praten, om gasten muzikaal te onderbreken als een onderwerp maar eens afgelopen moet zijn, én om nummers te spelen van hun debuutalbum Everything Must Go. De deal werd beklonken op 11 juni, nota bene de dag waarop de band die cd ’s avonds in de Melkweg ten doop hield. Een klein wondertje dus dat dat tot vandaag niet is uitgelekt.

Nu maar hopen dat zich op die laatste vrijdagavonden van de maand nog veel meer wondertjes gaan afspelen en dit de definitieve springplank naar het grote publiek betekent. In vorige seizoenen was deze plek voor onder anderen VanVelzen en Moke, en dat heeft hen ook geen windeieren gelegd.

Vorig artikelArtikel entertainmentretail: Snelcursus: van product naar succes
Volgend artikelHet eerste mannetje van de radio

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in