Everything Must Go gaat lekker

Een week nadat de radio- en tv- zenders met de nieuwe single van Rigby werden bestookt, zijn er al mooie resultaten geboekt: Everything Must Go komt op 23 binnen in de Kink40, op 37 in de FMC NLPop 50 en de clip is door TMF direct op hoge rotatie gezet.

15 mei komt de single uit, maar zonder op iemands stoel te willen gaan zitten zou mijn suggestie zijn: stel ‘m via de digitale kanalen alvast beschikbaar. ‘Vroegah’ kon je de consument lekker teasen, gek maken en opwarmen richting een officiële releasedatum, maar de ‘muziekliefhebber’ van nu kan dat geduld niet meer opbrengen. Die hoort of ziet iets, kan dat met een beetje geluk waarderen en wil dat met nog iets meer mazzel ook hebben. Maar dan wel direct. Kortom: spread the music!

Vorig artikelInterview Hans van Berkel: SENA versus SP
Volgend artikelInterview Rick van Schooten (Sony Music): Entertainmentbedrijf wordt weer platenmaatschappij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in