Dutch Delight-winnaar in Carte Blanche

Afgelopen zondag, 29 maart, vond in de Amsterdamse Melkweg de finale plaats van Dutch Delight. Die werd gewonnen door Arthur Adam, met het het prachtige nummer Happy Hangover. De winnaar treedt aanstaande vrijdagavond, 3 april, (opnieuw) live op in de huiskamer van Roulette FM.

Vorige week vrijdag was Arthur Adam voor het eerst in Carte Blanche te gast. Als generale repetitie voor de finale kreeg hij, samen met de andere winnaars van de Utrechtse voorronde (de Spotrockers en Uncle Frankle) de gelegenheid zijn liedje live te spelen. Deze drie acts namen het in de Melkweg op tegen de drie winnaars van de Haagse voorronde: Pollution, Annika en Signal To Shore. Die finale werd afgelopen zondag dus gewonnen door Arthur Adam.

Hij wint hiermee o.a. een contract bij muziekuitgeverij EMI Music Publishing, een officiële singlerelease op de Nokia Music Store en opnametijd in een professionele studio. Én Arthur Adam komt dus vier van zijn liedjes – waaronder het winnende Happy Hangover – live spelen in Carte Blanche.

Meeluisteren kan, vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur via de stream van Roulette FM.

UPDATE: Arthur toonde zich een terechte winnaar van Dutch Delight. Serieus talent, zeg ik. Voor de visueel ingestelden nog een fotootje:

Vorig artikelInterview Arda Gerkens (SP): “Ik ben niet zo van de zelfregulering”
Volgend artikelInterview Arda Gerkens (SP) over secondary ticketing: “Overheidsingrijpen is noodzakelijk”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in