Het moet een dolle dag geweest zijn in huize Rigby. De laatste twee nummers (en beoogde komende singles) Everything Must Go en High Life voor het album afgerond én de huidige single Parade is op 39 binnengekomen in de Top 40! Daarmee is de eerste airplay op Radio 538 (komende vrijdagmiddag, tijdens de uitzending van de lijst) gegarandeerd.
Tevens doet het bizarre fenomeen zich voor dat de debuutsingle Pass You By op eigen kracht op 28 terechtkwam in de Single Top 100, maar niet eens in de Tipparade (het handmatig samengestelde voorportaal van de Top 40) werd gezet, terwijl de opvolger nu een Top 40-hit is, zonder ook maar in de Single Top 100 te staan. Knappe jongen die de consument kan uitleggen dat die hitparades écht wel héél betrouwbaar zijn allemaal…

UPDATE 10 maart: Ik heb beide nieuwe nummers nu mogen beluisteren en die jongens houden maar niet op met zichzelf verbeteren. Everything Must Go wordt geweldig en High Life nog beter! Nog even en ik kijk al naar het tweede album uit, nog voordat het eerste verschenen is… 😉

Vorig artikelInterview Theo Roos (The Flying Rooster): “Ik denk dat we snel kunnen verdienen”
Volgend artikelGeti(c)k(e)t

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in