Nu de single Parade officieel ‘omhoog gehouden wordt’ (jargon voor ‘onder de aandacht brengen’, a.k.a. ‘pluggen’) in Hilversum, de airplay op gang komt (met name bij de supporters van het eerste uur: Roulette FM 😉 , 3FM en Kink FM) en de springplank EuroSonic de band naar nieuwe hoogten katapulteerde, is het promotiecircus weer volop losgebarsten. En de afdeling Rigby van de firma Werners Wereld houdt je uiteraard graag op de hoogte…

Om te beginnen wordt Parade door Giel Beelen besproken in het nieuwe VARA TV Magazine (ook online na te lezen) en is Rigby een van de komende weken (stay tuned…) tussen 8 en 9 uur te gast in zijn 3FM-ochtendshow GIEL. Ze spelen natuurlijk de single, én een opmerkelijke cover ten behoeve van Zeroes Request. Toch niet…? Ik dacht het wel!

Op zondag 1 februari komt Rigby opdraven in het 3FM-programma X-Noizz van de EO. Die weten waarschijnlijk nog niet van de briljante Tiny & Lau-imitaties van Lars en Christon (en dat houden we even zo tot na de uitzending…). Rigby doet er mee aan het item de 1 Uur Service, waarbij binnen één uur een nummer geschreven en opgenomen moet worden, over een onderwerp dat de luisteraars ter plekke aandragen. Ik heb er drie woorden voor: uit-da-ging!

En hulp uit nieuwe hoek is er ook: MTV, dat Pass You By nog links liet liggen, heeft de clip van Parade toegevoegd aan de playlist van zijn internetstation MTV Brand New.

Dit alles natuurlijk in de aanloop naar het debuutalbum van Rigby, dat in april uitkomt. Daar wordt nu de laatste hand aan gelegd en gaat de belofte helemaal waar maken. Beloofd!

UPDATE 23/01: Parade is door 3FM op Serious Talent-rotatie gezet en zal dus in ieder geval in de avonduren en in het weekend regelmatig voorbijkomen.

Vorig artikelEuroSonic soundbites
Volgend artikelInterview René Mioch & Justus Verkerk (New Haven Productions): “Wij zijn er niet zozeer voor het publiek”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in