Op 16 februari mag Rigby een nieuwe mijlpaal in zijn carrière bijschrijven. Die avond doet de band het Nederlandse voorprogramma bij de Kaiser Chiefs in de Heineken Music Hall! Het ging al helemaal niet verkeerd hoor… nieuwe single Parade komt morgen officieel uit, en bereikte al de tweede plek in de FMC NLPop 50, kwam vorige week vrijdag op 27 binnen in de Kink40 en wordt alweer gesignaleerd op 3FM. De clip is al bijna 16.000 keer bekeken! Maar toch, optreden bij een populaire band als de Kaiser Chiefs, op een podium dat zó groot is dat het ruimschoots plaats biedt aan de egootjes van de Rigby’s, dat is toch wel een hele mooie kans. De informatie is dusdanig vers, dat Mojo het nog niet eens vermeldt.

PS: oh ja, en die dame op de foto? Die kwam ik tegen toen ik zocht naar een afbeelding van de band. Haar naam is Rigby, Emma Rigby…

Vorig artikelKnutselhoekje
Volgend artikelEuroSonic soundbites

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in