Eerste internetautoradio gepresenteerd

De mobiele telefoon wordt meer en meer een entertainmentcentrum, waarmee je naast bellen ook naar de radio kunt luisteren, de weg vinden, een adresboek bijhouden en bestanden uitwisselen via bluetooth. Handig, maar als je in de auto zit is zo’n los apparaat vaak maar onpraktisch. Zou het niet makkelijker zijn als al die functies in je autoradio zouden zitten? Binnenkort wordt dat mogelijk.

Overmorgen wordt op de Consumer Electronics Show in Las Vegas de eerste internetautoradio gepresenteerd. Hij is niet klein, maar zeker ook niet lelijk. Alle genoemde snufjes (en meer) zitten erin, en zoals de naam al doet vermoeden: je kunt er ook duizenden internetradiostations mee beluisteren.

Dan zal de volgende stap wel zijn dat je via je autoradio kunt luisteren naar de muziek die je thuis op je harde schijf hebt staan. Ik kan niet wachten!

Vorig artikelArtikel Mayumana: “De techniek wordt aangepast op wat wij willen”
Volgend artikelKnutselhoekje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in