Dilemma

Mede naar aanleiding van haar aanbeveling kocht ik gisteren op de Platen- en CD-beurs in Utrecht een sampler met vier tracks van het album Werners Wereld My World van Bryn Christopher. Zojuist, een half uur vóór sluiting van de laatste beursdag, ontdek ik thuis dat het cd’tje niet in het doosje zit. Zit ik nu fout als ik de betreffende liedjes ‘op alternatieve wijze’ bij elkaar sprokkel, op een cd’tje brand en dat in het originele doosje doe?

Ik ga de computer maar eens aanzwengelen denk ik…

UPDATE: ik moet toch mijn MuziekDatabase weer eens wat beter gaan bijhouden. Twee van de vier tracks bleek ik al op een verzamelaartje te hebben staan…

Vorig artikelDelivered, sealed, signed
Volgend artikelRose boos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in