Ik zou hier een aparte rubriek kunnen maken van de bizarre persberichten die ik soms binnenkrijg. Nu weer eentje met de kop ‘Zingende inpakker Angelo Cross biedt entertainment in winkels’. Vervolgens worden er geen doekjes om gewonden en volgt direct een dreigement: ‘De komende maanden is Angelo Cross weer beschikbaar als ‘De zingende inpakker’ om in diverse boek- en cadeauwinkels het kopende publiek te entertainen met zijn zang (…) terwijl hij de aankopen van de klanten inpakt’.

Ook zo benieuwd naar het hoe en waarom? Het persbericht heeft het antwoord: ‘Enige tijd geleden kwam Angelo Cross op het idee om als ‘De zingende inpakker’ op te treden omdat dit duidelijk in een behoefte voorzag. Het wachten bij kassa’s is nooit leuk, maar door zijn zang leert het publiek zich te ontspannen en komt men nog meer in de sfeer van de feestdagen’.

Maar dan komt de uitsmijter: ‘Angelo Cross heeft inmiddels ook heel bijzondere optredens verzorgd, o.a. als slotact tijdens het jaarcongres voor dove en slechthorende mensen in Amsterdam’.

I rest my case…

Vorig artikelFedde Le Grootheidswaanzin
Volgend artikelInterview Tim Kuik (BREIN): “Ze hoeven ons niet sympathiek te vinden”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in