Fedde Le Grootheidswaanzin

Vanmiddag kreeg ik op mijn werk een persbericht binnen waar ik toch wel even smakelijk om moest lachen. Alleen de kop al: ‘Fedde Le Grand onderweg naar de States om Barak Obama persoonlijk te feliciteren!’. Tot nu toe was aan Obama niet af te zien dat hij lijdt onder het feit dat hij door de ene helft van de wereldbevolking aanbeden en door de andere helft verafgood wordt. Dat van hem verwacht wordt dat hij wereldvrede realiseert en hem het voortbestaan van onze planeet wordt toevertrouwd. Maar nu Fedde Le Grand (bekend van die ene hit Put Your Hands Up For Detroit) zijn persoonlijke zegen gegeven geeft, moet het hem duidelijk zijn dat het menens is…

Het persbericht vervolgt: ‘Voor zijn optreden zaterdag 22 november in de Crobar Club in Chicago, heeft Fedde Le Grand de kersverse nieuwe president van Amerika Barak Obama een ereplaats op de gastenlijst gegeven. Of de president zich meldt bij Fedde moeten we nog even afwachten…’.

Eén woord, drie letters: DÛH!

Vorig artikelDuivels dilemma
Volgend artikelAlsof wachten voor de kassa al niet erg genoeg is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in