Monsterhit?

Steffen Morrison is teamcoach telesales new business bij Monsterboard.nl. Hoewel hij, naar eigen zeggen, ‘zingend naar zijn werk gaat’, droomt hij ervan om van zingen zijn werk te maken. En het bizarre is: volgens een persbericht steunt Monsterboard hem in zijn pogingen daartoe.

Leuk voor Morrison natuurlijk, maar wat ik me nu afvraag: waarom zou zijn huidige werkgever hem helpen een andere baan te vinden? Ik kan me alleen bedenken dat hij zo slecht zingt, dat hij op kantoor een onwerkbare situatie creëert en deze oplossing voor Monsterboard goedkoper is dan ontslag…

Beoordeel het zelf; dit is zijn debuutsingle Still You…

Vorig artikelApple maakt iTunes toegankelijk voor blinden
Volgend artikelInterview Rick Gemser (M-Visible): “Wij serveren volkomen waanzinnig restauranttheater”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in