We hebben een 3, we hebben een F, we hebben een M…

We hebben een 3FM-playlist! De komende weken zal de publieke popzender Pass You By van Rigby zenderbreed gaan ondersteunen. Naast Rigby zijn AC/DC, Madonna en Lenny Kravitz aan de lijst toegevoegd; een mooi rijtje om tussen te staan!
En nog véél meer liedjes hebben de lijst niet gehaald. Er zijn immers nieuwe singles uit van Christina Aguilera, Alain Clark, Fall Out Boy, Kane, The Killers, Krezip, Oasis, Snow Patrol, Britney Spears, Jack White & Alicia Keys, …

Respect! (ook voor de muziekredactie)

UPDATE: als gevolg van de groeiende airplay zaterdag ook op 46 binnengekomen in de 3FM Mega Top 50. The only way is up! 😉

Vorig artikelZe zijn binnen!
Volgend artikelApple maakt iTunes toegankelijk voor blinden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in