Dat zeg ik… Rigby! Clip en klaar

Bij het ‘project’ Rigby zijn op de achtergrond heel veel enthousiastelingen betrokken, die allemaal onbevooroordeeld en geheel uit zichzelf als vliegen op de stroop afkwamen (nou ja, op de vader van bassist Lars na misschien ;-). Zo verklaarde Erwin Musper, de topproducer onder wiens leiding en in wiens Amerikaanse studio de band momenteel aan het debuutalbum werkt, de demo’s van Rigby op zijn iPod te hebben staan. En Martin van Waardenberg (hij van De Jong, maar vooral van de Gamma-reclames (“Dat zeg ik…”)) werkte maar al te graag mee aan de grappige videoclip bij eerste single Pass You By (Sonja maakte tijdens de opnamen de foto).

En die clip? Die is af, en hier voor het eerst te bekijken!

Pass You By is vanaf 18 augustus als cd-single te koop, maar nu al digitaal verkrijgbaar via DownloadMusic.nl. Betaal je via het 0900-nummer, dan betaal je €1,30. Voor betalen via SMS of iDeal komen er nog extra kosten bij. Just so you know…

In related news: zodra Rigby terug is uit de VS, gaan ze volop het promotiecircus in:

  • Op vrijdag 29 augustus staan ze – op uitnodiging – op Beatstad Heats The Hague. Dat optreden vindt van 20.00 tot 20.40 uur plaats op de Grote Markt in het centrum van Den Haag. Beatstad Heats The Hague is het ‘opwarmfestival’ voor Beatstad. De bands die optreden maken alle kans om door te breken en dus ooit zelf op het Malieveld te staan tijdens één van de volgende afleveringen van het Beatstad-festival
  • Zaterdag 30 augustus geeft Rigby, ter ere van 10 jaar Het Podium in Hoogeveen, tussen 15.00 en 16.00 uur een optreden op het dak van het gebouw. Naar een goed voorbeeld van hun helden, The Beatles, die in 1969 een legendarisch optreden deden op het dak van hun platenlabel Apple in Londen
  • Zondag 31 augustus staat de band op de Uitmarkt in Amsterdam. Vanaf 21.30 uur spelen ze in café Pakhuis Wilhelmina
  • Zoals eerder gemeld treedt Rigby vrijdag 5 september op in mijn programma Carte Blanche

En tot slot: vanavond wordt de geheel vernieuwde Rigby-site gelanceerd, dus gaat dat zien!

Vorig artikelEkdom! Ekdom! Read all about it!
Volgend artikelInterview Co Mast (Entertainment Retail Group): “We zullen nooit alleen een retailketen worden”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in