Zondagamateurs

Elk jaar organiseert mijn werkgever het voetbaltoernooi waar gestreden wordt om de iMediate Cup. Ook vandaag traden 20 teams uit de entertainmentbranche aan om onderling uit te maken wie het minst slecht voetbalt. Daarbij gaat het natuurlijk om het spelletje het winnen, dus naast menig bekende Nederlander werd hier en daar ook een profvoetballer opgesteld. Het verschil in niveau was vaak meelijwekkend, voor beide partijen eigenlijk.

Ik heb van ons eigen team wat actiefoto’s geprobeerd te maken, maar kon helaas geen actie ontdekken. Wel trof ik een bekende aan in het team van SONY BMG. Robje had zijn bril niet op, maar ik herkende hem aan zijn postuur.

Just Entertainment won de finale uiteindelijk van Electronic Arts (gefeliciteerd Alex en Eric, ook met jullie vijfjarig bestaan!). Het organiserende iMediate eindigde op de 17e plek (sportief noemen we dat), en SONY BMG – ondanks hun mascotte Sophie – in de middenmoot (dat heet roemloos).

Vorig artikelInterview Noor van der Woude-Hoge: Mindscape brengt onlinegames naar retail
Volgend artikelMan meer gevoelsmens dan vrouw?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in