Rigby baby, one more time

Donderdagavond weer met de officieuze Rigby-fanclub naar een showcase van onze favoriete XYP-afsplitsing geweest. En het moet gezegd: de muzikanten zijn er, het talent is er, de liedjes zijn er, de looks zijn er, de ambitie is er, de single is er (en de tweede single begint zich ook al vanuit de setlist op te dringen), het Dinand/Bono-moment is er, de ‘friends in high places’ zijn er… Wat kan er nog mis gaan? Nou ja, een platencontractje zou lekker zijn natuurlijk, en daar wordt dan ook hard (misschien zelfs wel té hard) aan gewerkt. Want ook zonder contract kun je een eind komen tegenwoordig. Denk aan downloadplatforms, Kweekvijver/Serious Talent-achtige constructies, het door Tommy Hilfiger i.s.m. SONY BMG opgezette TommyTV, enz.

Hoe dan ook (en wanneer dan ook), van Rigby gaan we nog wel horen in de toekomst. Het komt nu vooral op doorzettingsvermogen aan. Veel spelen, een echt ‘bandje’ worden (i.p.v. zes goede muzikanten) en vooral: lol hebben (en tonen) in het spelen. Dan slaat het enthousiasme vanzelf op het publiek over. We want more!

Vorig artikelInterview Paul van Rooij (TargetMedia): “Er bestaat gewoon geen legale markt”
Volgend artikelAls je tabak hebt van roken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in